no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts
no posts

De perfecte oplossing voor elke toepassing

Harde kunststoffen

Harde kunststoffen, waaronder polymeren zoals PET, PO, PP en PVC, kunnen worden gebruikt om recyclaten van de hoogste kwaliteit te produceren, die vergelijkbaar zijn met nieuwe producten. Van drankflessen en voedselverpakkingen tot oude ruiten, de SPALECK zeeftechnologie ondersteunt u bij het scheiden op grootte in maximaal 5 fracties.

LVP & films

SPALECK zeefmachines spelen een onmisbare rol bij de verwerking van lichtgewicht verpakkingen en gele zakken door het plastic afval in maximaal 5 fracties te scheiden. Dit is de enige manier om een efficiënte sortering met sensorondersteuning te garanderen voor gekleurde folies of non-ferroscheiding.

Gemengde kunststoffen

Door hun diverse samenstellingen en samengestelde materialen hebben gemengde kunststoffen een zeer complexe afvalstroom. De transport- en scheidingstechnologie van SPALECK is optimaal aangepast aan de hoge eisen van kunststofrecycling.

Brandstoffen vervangen

De scheiding van ferro- en non-ferrometalen is essentieel voor de productie van refuse-derived fuels (RDF) uit kunststofafval en gebruikte kunststoffen uit verschillende afvalstromen. Voorsorteren en transporteren met SPALECK zeeftechnologie is vooral belangrijk om non-ferro scheiders efficiënt te kunnen voeden.

Ontwateren van kunststoffen

Bij het wassen van plastic afval ontstaat overtollig afvalwater, dat effectief kan worden afgezeefd met SPALECK ontwateringszeven.

SPALECK zeeftechnologie voor kunststofafval en gebruikte kunststoffen

ACTIVEFEED INVOERTRECHTER

Geoptimaliseerde voedingsoplossing voor uw verwerkingssysteem

De SPALECK ActiveFEED invoertrechter maakt efficiënt en zelfregulerend voeren mogelijk. Met een capaciteit van 3-25m³ zorgt het voor een gelijkmatige toevoer van plastic afval met een constante uitvoer en maximaal gebruiksgemak.

STANGENSIZER

Hogere opbrengsten door grof zeven van kunststoffen

SPALECK vingerzeven en stavenzeven zijn een efficiënte oplossing voor de voorafscheiding van grote kunststof onderdelen en onzuiverheden. Met een maximale uitvoer en minimale slijtage garandeert dit efficiënt grof zeven.

WAARDEVOORDEEL

Classificatiescreening van kunststofafval

De SPALECK recyclingzeef maakt een nauwkeurige classificatie van kunststofafval mogelijk met optimale zeefkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Behaal de beste resultaten bij het scheiden van plastic fracties voor efficiënte recycling.

ZEEF MET EXPANSIESCHACHT

Efficiënt fijnzeven voor uw kunststofrecycling

De SPALECK flip-flow zeef is speciaal ontworpen voor het zeven van fijne, moeilijk te zeven materiaalstromen. Het biedt zeefsnedes van 1 mm tot ca. 50 mm en verwijdert effectief klonten in gebruikte kunststoffen.

3D COMBI ZEEFMACHINE

De topper voor uw voorbereidingsproces

De SPALECK 3D combi combineert een 3D bovendek en een onderdek met expansieas voor uitstekende efficiëntie en zuinigheid. Behaal optimale zeefresultaten met maximaal 5 zeeffracties in uw kunststofverwerking.

TEST UW MATERIAAL IN HET SPALECK TESTCENTRUM

Kunststofverwerking

SPALECK zeefmachines in kunststofrecycling

Optimaliseer uw kunststofvoorbereidingsproces van materiaaltoevoer en -transport tot zeven en fractioneren met innovatieve oplossingen van SPALECK.

Fractionering en screening van gebruikt plastic

< >Zeefdoorsnedes: 6 mm | 6-60 mm | 60 mm

Zeefsysteem voor het fijnzeven van kunststof

>Zeefsneden: 0-15 mm | 15 mm

Plastic recyclen is teamwerk

Samen met u ontwikkelen wij de optimale oplossing voor uw kunststofverwerking!

Neem nu contact met ons op